little dots

Upoznajte nas

circle
circle
little dots 2
little dots 2
Dobrodošli u Ordinaciju dentalne medicine dr. Zrinka Kolega. Želja nam je da Vam u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi pružimo najbolju moguću skrb iz područja dentalne stomatologije i estetske medicine.

Znamo da je posjet stomatologu mnogim ljudima stresan i to nas motivira da pacijentima pristupamo maksimalno pažljivo i blago. Nakon više od dvadeset i pet godina iskustva u brizi za zdravlje čitavih obitelji možemo Vam ponuditi da probleme riješimo na obostrano zadovoljstvo. K tome, veliku važnost pridajemo preventivi te Vas zato nastojimo stalno educirati u održavanju oralne higijene kako Vam zdrav i lijep osmijeh ne bi silazio s lica.
Doktorica Zrinka Kolega rođena je 1969. godine u Zadru gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. U ožujku 1994. diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i iste godine počela stažiranje u DZ Peščenica.
Od 1995. do 1999. radi u DZ Zadar na raznim lokacijama.
1999. otvara svoju privatnu ordinaciju dentalne medicine u Zadru na području Arbanasa. Iste godine sklapa i ugovor sa HZZO-om.
2008/2009. upisuje Poslijediplomski specijalistički studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu gdje magistrira 2012. s temom 'Temporomandibularni poremećaji u ronilaca' uz mentora prof. dr.sc. Vjekoslava Jerolimova. Redovito se usavršava na domaćim i stranim kongresima i tečajevima, a od 2014. počinje se usavršavati na području estetske medicine. Usavršava se u Hrvatskoj, Italiji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Protetika, estetska stomatologija i estetska medicina i rad s pacijentima s dentalnom fobijom su područja koja je najviše profesionalno zanimaju.
Doktorica govori engleski, njemački i talijanski, a u slobodno vrijeme bavi se trčanjem, plivanjem i ronjenjem.
Sestra Jasminka Dujić rođena je 1968. godine u Zadru gdje je završila Medicinsku školu Ante Kuzmanića 1987. Iste godine odrađuje i staž u Općoj bolnici Zadar. Nakon toga radi kao medicinska sestra u stomatološkim ordinacijama u Zadru, a od 2001. godine je dio tima Ordinacije dentalne medicine dr. Zrinka Kolega.

Zbog svog izrazito stručnog i pažljivog pristupa pacijentima vrlo je omiljena među pacijentima i uvelike pridonosi da se osjećate ugodno i sigurno.

Usavršava se i u području medicinske masaže i limfne drenaže te je završila tečajeve Pučkog otvorenog učilišta u Zadru 2018. i limfne drenaže u Zagrebu 2019.

U slobodno vrijeme aktivna je u rukometnim natjecanjima u Zadru kao službeni medicinski nadzor.
Naša administratorica Nevena Lonić rođena je 1974. godine u Zadru gdje je završila Srednju ekonomsku školu 1991. Svoje iskustvo u radu s ljudima stekla je uspješnim dugogodišnjim vođenjem obiteljske tvrtke.

Dočekuje pacijente spremna da svojim optimizmom popravi njihovo raspoloženje pri ulasku u ordinaciju. Osim što svojom vedrinom umanjuje strah ili nelagodu, olakšati će Vam i planiranje daljnjih posjeta, što pomaže poštivanju zakazanih termina.
little dots
little dots 2
kvadrat

Naša ordinacija

logo
logo
logo

PRATITE NAS

KOLEGA DENTAL

Ordinacija dentalne i estetske medicine dr. Zrinka Kolega je tu za vas u svim situacijama: ako vas boli zub ili želite uljepšati osmijeh, čak i kada godinama niste posjetili stomatologa. Zajedno možemo postići da budete napokon zadovoljni svojim osmijehom.

IMATE PITANJA

KONTAKT

Put Murvice 12c
23000 Zadar

hello@kolegadental.com
098 835312

Radno vrijeme:
Pon., Sri. 13:00 - 20:30
Uto., Čet., Pet. 07:00 - 14:30
Sub., Ned. po dogovoru

@KOLEGADENTAL

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

facebookinstagram
  • © 2022 KOLEGA DENTAL ·
  • Uvjeti korištenja ·
  • Izjava o privatnosti ·
  • Web design SUTRA
eu
eu
KOLEGA DENTAL sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija”.