little dots

Naši radovi

circle
circle

Dermalni fileri

Dermalni fileri su najčešće po sastavu hijaluronska kiselina koja je inače prirodi dio kože. Starenjem se količina hijaluronske kiseline smanjuje pa se stvaraju bore i obješena koža.
Hijaluronska kiselina veže vodu, pa vraća licu izgubljen volumen, bore se smanjuju, lice izgleda jedro, stimulira se veća proizvodnja kolagena a usne izgledaju punije. Moze se tretirati lice, vrat, dekolte i ruke.
Trajanje rezultata varira, a najbolje je održavati se 1-2 puta godišnje.
Tretman je uz anestetsku kremu gotovo potpuno bezbolan.
Koristimo samo najbolje filere provjerene kvalitete, a svaki pacijent nakon tretmana dobiva certifikat korištenog proizvoda kao jamstvo kvalitete.

Oralna kirurgija i implantoprotetika

U području kirurgije radimo vađenja zuba, zaostalih zubnih korjena, drenaže abscesa i u suradnji s oralnim kirurgom, protetiku na implantatima.
Mogu se raditi krunice i mostovi na implantatima, proteze i All-on-4.

Botox

Zasigurno najzastupljeniji estetski tretman u svijetu je zapravo u početku, prije 50g bio korišten kao terapija za strabizmus. Slučajno je otkriveno da pri tome pacijenti imaju zaglađene bore, pa se sada, već 20-tak godina, koristi za tretiranje bora na čelu, oko očiju, na vratu, za pušačke bore iznad usana, gummy smile i kod prejakog tonusa žvačnih mišića.

Može podignuti obrve i kutove usana pa nestaje umoran i tužan izgled. Vrlo male doze se koriste pa je tretman siguran i bezbolan, a učinak traje od 3-6 mjeseci.

Mezoterapija

Injektiranje ljekovitih sastojaka direktno u kožu da bi se usporilo starenje, ublažile hiperpigmentacije, izravnale bore, koje je počeo koristiti dr. Pistor u Francuskoj prije 70 godina. Tretirati se može lice, vrat dekolte, vlasište.

Kako postupak ne bi bio bolan, prije početka stavlja se anestetska krema te je bol svedena na minimum ili je uopće nema. Izvrsni rezultati koje zaista ni najskupljim kremama ne možete dobiti. Ponoviti bi bilo dobro 2-3 puta godišnje za najbolje rezultate.

DERMAPEN terapija

Postupak kojim se malim iglicama na dubini od 0.5 do 2mm kokteli sa neumreženim hijaluronom, peptidima, vitaminima ili plazmom, unose u kožu. Pritom se stimulira pojačana proizvodnja kolagena, što učvršćuje kožu, pa lice izgleda mlađe, zategnutije, pore i ožiljci se ublažuju, smanjuje se hiperpigmentacija lica, a mogu se stavljati i mezoterapijski kokteli za poticanje rasta kose.

PRP tretman

Plazma obogaćena trombocitima jedan je od najpopularnijih tretmana današnje estetske medicine a uspješno rješava probleme kože kao što su: dehidracija, bore, gubitak tonusa i sjaja. Dobre rezultate daje i kao terapija gubitka kose.

Trombociti sadrže veliku količinu faktora rasta koji su najvažniji u procesu cijeljenja i regeneracije tkiva pa se PRP koristi i u ortopediji, sportskoj i dentalnoj medicini, maksilofacijalnoj kirirgiji i mnogim drugim granama medicine.

Ovaj provjeren, siguran i učinkovit tretman najbolje je napraviti u 2-3 posjete s razmakom od 3 tjedna.

Paradontologija

Zdravlje potpornih struktura zuba je također jako važno, akutni i kronični parodontitis mogu se zaustaviti ili značajno usporiti ako dođete na vrijeme. Čišćenje naslaga i pjeskarenje obavljamo nježno i po potrebi uz anesteziju, kako bi Vam maksimalno olakšali posjet.

Restorativna i estetska stomatologija

Riječ je o minimalno invazivnim zahvatima, poboljšanje ljepote i funkcije zuba sa ljuskicama i kompozitnim materijalima vrhunske kvalitete i keramičkim inleyima i onleyima . Rezultat su potpuno prirodni i neprimjetni radovi koji, uz Vaše dobro održavanje oralne higijene, dugo traju.

Endodoncija

Možda najmanje popularan zahvat kod stomatologa pažljivim pristupom i bezbolno radimo ručno ili strojno. Pokušavamo svakako spasiti zub, čak i u situacijama koje se naizgled teško izvedive.

Izbjeljivanje

Želite li uljepšati svoj osmjeh, jedan od najmanje invazivnih zahvata je izbjeljivanje zuba. Radimo izbjeljivanje u ordinaciji i izbjeljivanje individualnim udlagama, s različitim koncentracijama karbamid peroksida, pazimo da je moguća prolazna preosjetljivost zuba svedena na minimum ili je uopće nema. Rezultati su izvrsni.

Protetika

U situacijama kad Vam nedostaje zub ili dva ili čak više njih, osmijeh možete uljepšati a funkciju vratiti krunicama, mostovima i protezama najnovije tehnologije. Full contour zirkon, e-max ili metal-keramičke krunice su rješenje prilagođene vašoj situaciji. Bez obzira nedostaje li Vam zub od jučer ili ste već godinama bez zuba, rješenja uvijek ima, na obostrano zadovoljstvo u najkraćem mogućem roku.

PRATITE NAS

KOLEGA DENTAL

Ordinacija dentalne i estetske medicine dr. Zrinka Kolega je tu za vas u svim situacijama: ako vas boli zub ili želite uljepšati osmijeh, čak i kada godinama niste posjetili stomatologa. Zajedno možemo postići da budete napokon zadovoljni svojim osmijehom.

IMATE PITANJA

KONTAKT

Put Murvice 12c
23000 Zadar

hello@kolegadental.com
098 835312

Radno vrijeme:
Pon., Sri. 13:00 - 20:30
Uto., Čet., Pet. 07:00 - 14:30
Sub., Ned. po dogovoru

@KOLEGADENTAL

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

facebookinstagram
  • © 2022 KOLEGA DENTAL ·
  • Uvjeti korištenja ·
  • Izjava o privatnosti ·
  • Web design SUTRA
eu
eu
KOLEGA DENTAL sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija”.